HARÇ MUAFİYETİ (DEPREMZEDE) TALEBİNDE BULUNMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

"2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nda:

a) Ailesi veya kendisi, 08/02/2023 tarihli ve 6785 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile olağanüstü hâl ilan edilen illerde ikamet eden ve herhangi bir devlet yükseköğretim kurumunda örgün öğretim programlarına devam eden ön lisans ve lisans öğrencilerinin,

b) Olağanüstü hâl ilan edilen illerdeki devlet yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim programlarına devam eden ön lisans ve lisans öğrencilerinin ödemeleri gereken ikinci öğretim öğrenim ücreti, devlet tarafından karşılanır."

Bu hükme istinaden, kriterleri sağlayan (Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 15.02.2024 tarih ve 9810 sayılı yazısı gereği) ve afet günü olan 6 Şubat 2023 tarihinde ailesi veya kendisinin ikamet yeri deprem bölgesi olan öğrencilerimiz, harç muafiyeti için dilekçe ve ikamet belgesi ile öğrenci işleri birimimize yüz yüze veya fakültemizin e-posta adresine online olarak başvuruda bulunabilir.

• 03 Eylül, 2024