2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 23 Eylül, 2022
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz programlarına 2022-2023 eğitim-öğretim yılında kayıt olan yeni öğrencilerimize yönelik olarak, üniversitemizin tanıtımı, eğitim-öğretim faaliyetleri, sosyal aktiviteler ve etkinliklere katılım konularında oryantasyon programı düzenlendi.

Oryantasyon programı İİSBF Dekanı Prof. Dr. Güneş YILMAZ, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nuri ÇELİKER, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Dr. Öğr. Üyesi Ali Samed ULU, Alanya Gençlik Merkezi Personeli, öğretim üyelerimiz ve yeni kayıt olan öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize sahip oldukları haklar, sınavlar, ders geçme sistemi, disiplin yönetmeliği, ders kayıt sistemi, kültür ve spor etkinliklerine katılım, kulüp faaliyetleri, kütüphane hizmetleri, Erasmus-Farabi-Mevlana değişim programları ve Gençlik Merkezi hizmetleri hakkında bilgiler verildi.