ALKÜ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

ALKÜ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI
  • 15 Haziran, 2022
ALKÜ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 2021-2022 Yılı Akademik Mezuniyet Töreni, Konaklı Şehir  Stadyumunda yapıldı.

Törene Alanya Kaymakamı Dr. Fatih ÜRKMEZER, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat YÜCEL, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak MİNDİVANLI, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamile Perçin AKGÜL, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebru Gülbuğ EROL, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem KALAN, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, akademik personel ve öğrencilerin selamlama yürüyüşüyle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından mezunlar adına üniversite birincimiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi İrem ALIÇ bir konuşma yaparak mezuniyetleri ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Mezun öğrencinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN açılış konuşması yaparak üniversitemiz hakkında bilgiler paylaşıp, mezun olan öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Devamında mezunlara temsili diplomalarının takdim edilmesi için birimler sırayla sahneye çağrıldı. Fakültemiz birincisi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü öğrencisi Edanur DOĞAN ödülünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR'den, fakülte ikincimiz Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi Gül Eda PAPUNOĞLU ödülünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan ASLAN'dan ve fakülte üçüncümüz Ekonomi ve Finans Bölümü öğrencimiz Tural GULUZADE ödülünü İİSBF Dekanı Prof. Dr. Güneş YILMAZ'dan aldı.

Mezun öğrencilerin keplerini havaya atması ve mezunlarımız için düzenlenen konserle mezuniyet töreni son buldu. Tüm mezunlarımıza başarılar dileriz.