Dr. Yakup AKGÜL Hocamıza "Certificate of Award"...

Dr. Yakup AKGÜL Hocamıza "Certificate of Award"...
  • 19 Mayıs, 2018
Dr. Yakup AKGÜL Hocamıza "Certificate of Award"...

İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret  Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Yakup AKGÜL  11 – 13 Mayıs 2018 tarihlerinde Viyana / Avusturya’da düzenlenen 8. International Conference of Strategic Research on Scientific Studies and Education (ICoSReSSE) konferansında; 250  bildiri arasından “Certificate of Award ”dı almaya hak kazandı.

 

Ödül alan Öğretim Üyelerinin belirlenmesi için Viyana Üniversitesi Öğretim Üyeleri sadece jürilik yaptı ve Viyana Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Thomas BAUER’in de konuşmacı olarak katıldığı konferansta sadece 22 bildiriye ödül verildi. ALKÜ’den 3 öğretim üyesinin katıldığı kongrede Dr. Öğretim Üyesi Yakup AKGÜL!ün “Affects of Business, Information Systems and Knowledge Strategic Orientation on Innovation and Firm Performance in Turkey” çalışması ödüllendirildi. 

 

Yazım alanında daha önce hiç çalışılmamış olan ve alanında özgün makalede; işletme stratejileri, bilgi sistemleri stratejileri ve bilgi stratejik yönelim,  örgütsel yenilik ve örgütsel performansın, Borsa İstanbul Şirketlerinin üzerindeki etkisi yapısal eşitlik modeli bağlamında test edilmiştir.