Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Güneş Yılmaz'ın "Vergi Ceza Hukukunda Yanıl(t)ma" isimli kitabı yayımlandı!

• İİSBF
  • 11 Mart, 2024

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Güneş Yılmaz'ın 'Vergi Ceza Hukukunda Yanıl(t)ma' isimli kitabı yayımlandı! Vergi hukuku alanındaki önemli konuları derinlemesine ele alan bu eser, vergi mükellefleri ve uygulayıcıları için adeta bir kılavuz niteliğindedir. Eser, yanıltmanın vergi cezaları üzerindeki etkilerini, güncel yasal düzenlemeler ışığında, detaylı bir şekilde incelemekte ve alanında referans bir kaynak olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Eserin üniversitemiz ve bilim dünyası için hayırlı olmasını diler, Prof. Dr. Güneş Yılmaz'ı tebrik ederiz!

Haber: https://www.alanyapostasi.com.tr/egitim/bu-kitabi-okuyanlar-bir-daha-o-konuda-yanilmayacak/