MALİYE BÖLÜMÜ ORYANTASYON EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MALİYE BÖLÜMÜ ORYANTASYON EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • 30 Eylül, 2021
MALİYE BÖLÜMÜ ORYANTASYON EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Maliye Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitim ve Tanışma Programı” düzenlendi.

Bu programda; üniversitemiz, fakültemiz ve idari birimlerimiz hakkında bilgilendirmeler yapılarak programlarımız tanıtıldı. Öğrencilerimizin, üniversitemizi ve fakültemizi daha iyi tanımalarını sağlamak, akademik ve sosyal hayata daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı olmak, akademik birim yöneticilerini, öğretim elemanlarını ve idari birim yetkililerini tanımalarını sağlamak, öğrencilik yaşamları boyunca eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamaması için neler yapmaları gerektiği, bilgi işlem, kütüphane, öğrenci hareketliliği gibi konularda ve başvuracağı birimler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen programa Maliye Bölümü akademisyenleri de eksiksiz katılım sağlayarak öğrencilerimizle tanıştı.

Program kapsamında öğrencilerimize genel bir çerçeve tanıtımın ardından öğrenci değişim programları, disiplin yönetmeliği, eğitim ve sınav yönetmelikleriyle alakalı da detaylı bilgilendirme yapıldı.