Migros ve Fakültemiz İşbirliğiyle Yoğun İlgi Gören MAYA Etkinliği Gerçekleşti

• 26 Nisan, 2024
Migros ve Fakültemiz İşbirliğiyle Yoğun İlgi Gören MAYA Etkinliği Gerçekleşti

Migros ve İİSBF Yönetimi, öğrencilere kariyer planlaması yaparken yardımcı olmak adına 25 Nisan 2024 günü fakültemiz konferans salonunda öğrencilerden yoğun ilgi gören Migros Part Time Mağaza Yönetici Adaylığı (MAYA) ile ilgili etkinlik düzenledi.

Etkinlik kapsamında Migros İnsan Kaynakları Müdürü Beyhan AŞAHAN, Batı Akdeniz İnsan Kaynakları Müdürü Zeynep ARSLAN ve Bölge Müdürü Vural DEMİRÖZ yönetici adaylığı ve kurum kültürüyle alakalı öğrencilerimize detaylı bilgiler verdiler. Daha sonra bu programı başarıyla tamamlayıp hali hazırda Migros'da yönetici olarak görev yapan fakültemiz 2014 mezunu Mağaza Müdürü Sadettin Serdar AKIN, 2016 mezunu Yusuf Barış İRFAN ve 2021 mezunu Kıdemli Müdür Yardımcısı Ardan ARIKAN kendilerini ve programa dair hikayelerini paylaştılar. Etkinlik sonunda İİSBF öğrencileri hem programa başvuru yaptılar hem de Migros yöneticileri ile birebir görüşme imkanı yakaladılar.

Ayrıca düzenlenen etkinlik sırasında kısa bir konuşma yapan İİSBF Dekanı Prof. Dr. Güneş YILMAZ, ilerleyen günlerde Migros ile bir protokol imzalanması için gerekli çalışmaların yapılacağının müjdesini öğrencilerle paylaştı.