Rektörlük Kupasında Fakültemiz Yarı Finalde

• 24 Nisan, 2017
Rektörlük Kupasında Fakültemiz Yarı Finalde

18 Nisan 2017 tarihinde başlayan Üniversitemiz Rektörlük Kupası 1. Futbol Turnuvasında Fakültemiz 1. maçında Gazipaşa MYO’ u 7-1 yendi.

İkinci maçında Eğitim Fakültesi’ni 5-1 lik skorla geçen takımımız gruptaki son maçında ise Mühendislik Fakültesi’ni 1-0 mağlup ederek üst üste 3 galibiyet alarak gruptan çıkmış. Bu sonuçlar neticesinde grubu yenilgisiz 9 puanla tamamlayan fakültemiz 1. olurken, 4 puan toplayan 2 takımdan Mühendislik Fakültesi averajla 2. sırada yer alarak yarı finale kalmayı başardı. Diğer 4 puan toplayan ve averajla 3.sırada yer alan Gazipaşa MYO ile hiç puan alamayan Eğitim Fakültesi turnuvaya veda eden takımlar oldu.

28 Nisan'da oynanacak yarı final maçlarında, A grubu 1.'si fakültemiz ,B grubu 2.'si ALTSO Turizm ile eşleşti. A grubu 2.'si  Mühendislik Fakültesi ile B grubu 1.'si Altso MYO eşleşti.

Yarı Final' e yükselen takımımızı tebrik eder, 28 Nisan'da oynanacak karşılaşmada başarılar dileriz.