TÜRKİYE'DE GÖÇMENLER VE SOSYAL UYUM SÜRECİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 28 Aralık, 2022
TÜRKİYE'DE GÖÇMENLER VE SOSYAL UYUM SÜRECİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Serpil BARDAKÇI TOSUN moderatörlüğünde "Türkiye'de Göçmenler ve Sosyal Uyum Süreci" paneli gerçekleştirildi. Panelde; Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökay ÖZERİM, "Göç ve Popülizm, Türkiye'de Genç Göçmenler" üzerine bilgilendirme yaptı. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Kadir Onur UNUTULMAZ, "Medyada Suriyeliler ve Toplumsal Algıların Yönetimi" üzerine değerlendirmeler yaptı. Son konuşmacı Çanakkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Nihal EMİNOĞLU ise "Yabancı Düşmanlığına Karşı Farkındalık" konusunu anlattı. Panele Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Güneş YILMAZ, fakülte öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdiler.

Panelin kaydını izlemek için: