Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

• 17 Mayıs, 2024
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Fakültemiz öğrencileri, 'Kariyer Günleri Buluşmaları' etkinliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan'ın da katılımıyla Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ile bir araya geldi. İİSBF Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen bu etkinlikte Dr. Ürkmezer, kariyer planlaması, beklentiler ve gerçekler üzerine öğrencilerimize yol gösterici bilgiler sundu. Kaymakamlık mesleğine başlama süreci ve meslek hayatındaki zorluklar hakkında konuşan Dr. Ürkmezer, öğrencilerimizin sorularını da yanıtladı. Rektörümüz Prof. Dr. Türkdoğan ise, acil sağlık hizmetleri alanındaki deneyimlerini paylaşarak, şehirlerin birlik içinde nasıl gelişebileceğine dair örnekler verdi. Etkinlik, Rektörümüz Prof. Dr. Türkdoğan'ın Dr. Ürkmezer'e çiçek ve teşekkür belgesi takdimi ile son buldu; öğrencilerimiz Kaymakam Ürkmezer ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.